Verzendingen

MukaCariza biedt wereldwijde verzending!

Duur van verzending

We streven ernaar om alle bestellingen binnen 2-5 werkdagen te verzenden. We zullen onze uiterste best doen om uw bestelling binnen de onderstaande termijnen bij u af te leveren

Europa:
Standaard levering 2-5 werkdagen
Express levering 1-4 werkdagen

Wereld:
Standaard levering 5-10 werkdagen
Express levering 1-6 werkdagen


Kosten

Verzending is gratis vanaf een orderbedrag van €150,- of meer. De kosten van verzending hangen af van de bestemming van het pakket en worden getoond bij het afreken proces.

 

Tracking van bestellingen

Is mogelijk! Een trackingnummer wordt naar u gemaild zodra uw bestelling is verzonden. Houd er rekening mee dat de levertijd kan worden beïnvloed door vertragingen bij de inklaring.

Teken levering

Om ervoor te zorgen dat uw bestelling veilig bij u aankomt, hebben we bij aankomst een handtekening nodig. Bent u niet thuis, dan laat de bezorger een briefje achter in de brievenbus met een ophaaladres van het Postkantoor. Zorg ervoor dat u uw pakket binnen 10 dagen ophaalt, om te voorkomen dat de bestelling naar MukaCariza wordt teruggestuurd en om extra CO2 te voorkomen! Houd er rekening mee dat eventuele extra kosten als gevolg van weigering van levering of meerdere mislukte bezorg pogingen voor uw rekening zijn.
Als u uw telefoonnummer en e-mailadres invoert bij het afrekenen, kunnen we contact met u opnemen voor het geval er wijzigingen zijn in uw levering.

Wijziging van afleveradres

Als je bij het afrekenen een verkeerd adres hebt ingevoerd, stuur dan een e-mail naar info@mukacariza.com met vermelding van het bestelnummer en het juiste afleveradres.

Douanekosten

Afhankelijk van de waarde van uw aankoop en waar u woont, wordt u mogelijk gevraagd om douanekosten of belastingen te betalen wanneer uw goederen aankomen. Helaas vallen deze kosten buiten onze controle en is het niet onze verantwoordelijkheid om ze te betalen.

Producten bekijken en passen

We ontmoeten je graag bij MukaCariza in Riel (Noord Brabant, NL)

Instructies voor ruilen en retourneren

We willen dat je blij bent met je aankoop, maar als je niet tevreden bent, volg dan de instructies van onze Retourbeleid, en we zullen je proberen te helpen! 

×