We willen dat je blij bent met je MukaCariza-aankoop. Als u niet tevreden bent met een van onze producten op het moment van levering, of als een product niet naar tevredenheid functioneert, stuur het dan terug naar MukaCariza voor omruiling of terugbetaling. Lees onze retourbeleid. 

Milieukosten – retourzending

We ondersteunen of moedigen echter niet de gewoonte aan om onattente aankopen te doen met de bedoeling terug te keren. We vragen u te onthouden dat het retourproces milieukosten op onze planeet met zich meebrengt. Houd er rekening mee dat alle verpakkingen die bij uw bestelling worden geretourneerd, moeten worden gerecycled of weggegooid.

Geretourneerde producten moeten bij ontvangst chemisch worden gereinigd en / of gestreken met chemicaliën, water en energie. Het transport van uw retourproducten vereist extra onnodige CO2-uitstoot.

 

 Uiteindelijk willen we het gebruik van plastic bij de productie en distributie voor MukaCariza helemaal uitbannen. We hebben meer te doen om dit doel te bereiken, maar hebben een begin gemaakt.