In de volgende voorwaarden verwijzen “wij”, “ons” en “onze” naar MukaCariza. Toegang tot en gebruik van informatie op deze website, inclusief de aankoop van onze producten, is onderworpen aan de onderstaande voorwaarden.

We behouden ons het recht voor om op elk moment wijzigingen aan te brengen in deze kennisgeving, en door de website te bezoeken, geeft u aan dat u akkoord gaat met de laatste wijzigingen en bent u daarom gebonden aan de algemene voorwaarden. MukaCariza raadt je aan om bij elk bezoek aan onze website onze algemene voorwaarden te lezen. Lees de volgende Servicevoorwaarden zorgvuldig door voordat u verder gaat. Door een deel van de website binnen te gaan, geeft u aan dat u akkoord gaat met deze voorwaarden, en maakt ze daarom bindend. Als u het niet eens bent met een van de voorwaarden, mag u deze website en de services niet openen of gebruiken.

Alle nieuwe functies of tools die aan de winkel worden toegevoegd, zijn ook onderhevig aan de Servicevoorwaarden. De meest recente versie van deze voorwaarden kan op deze pagina worden bekeken en het is uw verantwoordelijkheid om regelmatig op wijzigingen te controleren. Als u doorgaat met het bezoeken van de website, betekent dit dat u akkoord gaat met updates en wijzigingen.

Voorwaarden voor online winkelen

Als u akkoord gaat met deze Servicevoorwaarden, betekent dit dat u ouder bent dan 18 jaar of toestemming hebt gegeven voor een minderjarig familielid (jonger dan 18 jaar) om deze site te gebruiken. Het is verboden om onze producten te gebruiken voor illegale of ongeautoriseerde doeleinden, of om wetten in uw rechtsgebied te overtreden (inclusief copyrightwetten) bij het gebruik van de Service. Een schending van enige Voorwaarden zal resulteren in een onmiddellijke beëindiging van de geleverde Services.

Prijzen

Alle prijzen op de website worden weergegeven in euro’s en verwerkt in euro’s. We streven ernaar om onze prijzen zo nauwkeurig en actueel mogelijk te maken. De prijzen worden aangegeven in de product vermeldingen. We behouden ons het recht voor om op elk moment prijzen te wijzigen.

Product beschrijvingen

MukaCariza zorgt ervoor dat producten zo nauwkeurig mogelijk worden beschreven op de website. De afbeeldingen zijn echter alleen voor illustratieve doeleinden en we kunnen niet garanderen dat de foto absoluut identiek is in kleur aan het product, of dat de afbeelding het volledige ontwerp en de opties van het product weergeeft. MukaCariza behoudt zich het recht voor om fouten of vergissingen te corrigeren.

Bestel voorwaarden

We proberen ervoor te zorgen dat de product vermeldingen op onze website actueel blijven, maar kunnen de beschikbaarheid van enig product dat op onze website wordt getoond niet garanderen. Alle prijzen zijn in euro’s, voor alle bestellingen die in Europa worden geplaatst. BTW is inbegrepen in de getoonde prijzen.

Internationale bestellingen kunnen onderworpen zijn aan douanerechten en belastingen op basis van de controles en voorschriften van uw land. Deze douane en invoerrechten worden berekend op basis van de waarde van de bestelling en de belastingvrije drempel van het land van bestemming.

De betaling van invoerrechten en belastingen is de verantwoordelijkheid van de ontvanger van de bestelling. Deze kosten worden geïnd op het moment van levering en de klant wordt door de koerier op de hoogte gebracht voordat de goederen worden ontvangen.

Wanneer u bij MukaCariza bestelt, hebben we uw volledige naam (indien van toepassing bedrijfsnaam), afleveradres, geldig e-mailadres, telefoonnummer en factuurgegevens nodig. Bezoek ons ​​privacy beleid om te begrijpen hoe we uw informatie beschermen.

We hebben het recht om elke bestelling die via onze website wordt geplaatst, te accepteren of te weigeren. Als u binnen 5 werkdagen geen reactie ontvangt, wordt uw bestelling als geannuleerd beschouwd.

Pre-orders

Alle artikelen die op pre-order zijn gekocht, zijn onderhevig aan de volgende voorwaarden.
Pre-orders komen in aanmerking voor terugbetaling, retournering of omruiling.
Pre-orders moeten vóór levering volledig worden betaald.

We behouden ons het recht voor om uw bestelling te annuleren als we binnen 30 dagen na de besteldatum niets van u horen.

Verzenden en retourneren

We zullen ons uiterste best doen om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met uw aankoop. Dit omvat het aanbieden van omruilingen en terugbetalingen voor bestellingen in overeenstemming met ons retourbeleid dat hier kan worden gelezen

Verzendkosten
Verzending is gratis vanaf een orderbedrag van €150,- of meer. De kosten van verzending hangen af van de bestemming van het pakket en worden getoond bij het afreken proces.

Formulier inzending

Door uw contactgegevens te delen door een formulier in te dienen, wordt u automatisch toegevoegd aan onze database-mailinglijst. U kunt zich op elk moment uitschrijven. Raadpleeg ons privacy beleid voor meer details.