Retouren

Ruilen en Retouren

Als u niet tevreden bent over uw MukaCariza product, kunt u het product binnen een periode van 14 dagen na de datum van ontvangst, retourneren.

Om in aanmerking te komen voor retournering, moet je artikel ongebruikt en ongedragen zijn en in dezelfde staat verkeren als waarin je het hebt ontvangen. Ook moet het product in de originele verpakking zitten.

Om uw retourzending te voltooien, hebben we een ontvangstbewijs of aankoopbewijs nodig.

Er zijn bepaalde situaties waarin slechts gedeeltelijke restituties worden verleend: (indien van toepassing)

* Elk item dat niet in de originele staat is, is beschadigd of waar onderdelen ontbreken, om redenen die niet te wijten zijn aan een fout van ons
* Elk artikel dat meer dan 14 dagen na levering wordt geretourneerd

Terugbetalingen (indien van toepassing)

Zodra uw retourzending is ontvangen en geïnspecteerd, sturen we u een e-mail om u te laten weten dat we uw geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen u ook op de hoogte stellen van de goedkeuring of afwijzing van uw terugbetaling. Als uw verzoek is goedgekeurd, wordt uw terugbetaling verwerkt en wordt er binnen een bepaald aantal dagen automatisch een tegoed op uw creditcard of oorspronkelijke betaalmethode toegepast.

Late of ontbrekende terugbetalingen (indien van toepassing)

Informeer eerst bij uw bank of creditcardmaatschappij voordat u contact met ons opneemt. Het kan zijn dat restituties verwerkingstijd in beslag nemen voordat ze worden gepost. Mocht uw restitutie niet ontvangen zijn, neem dan contact met ons op via mukacariza@gmail.com.

Sale artikelen (indien van toepassing)

Alleen regulier geprijsde en afgeprijsde artikelen kunnen worden gerestitueerd, gepersonaliseerde artikelen kunnen helaas niet worden gerestitueerd.

Verzending

Om uw product te retourneren, kunt u het product sturen naar: Alphenseweg 3, 5133NE, Riel, Nederland. Vermeld a.u.b. uw orderbevestigingsnummer.

MukaCariza is niet verantwoordelijk voor de verzendkosten voor het retourneren van het artikel. Verzendkosten worden niet gerestitueerd. Als u een terugbetaling ontvangt, worden de kosten van de retourzending in mindering gebracht op de terugbetaling.

Afhankelijk van de geografische locatie, kan de tijd die het duurt voordat uw geruilde product u bereikt, variëren.

Als u een artikel van meer dan €75 verzendt, gebruik dan een traceerbare verzendservice of schaf een verzendverzekering aan. MukaCariza kan geen garantie geven of is niet verantwoordelijk voor geretourneerde artikelen. Zodra wij het product retour hebben ontvangen op ons adres, ontvang je een bevestigingsmail.

Milieukosten – retourzendingen

We willen dat je blij bent met je MukaCariza-aankoop, dus als je niet tevreden bent, bieden we je aan om te helpen bij het retourneren. Echter ontmoedigen wij onattente aankopen te doen met de bedoeling terug te keren. We vragen u te onthouden dat het retourproces milieukosten op onze planeet met zich meebrengt. Houd er rekening mee dat alle verpakkingen die bij uw bestelling worden geretourneerd, moeten worden gerecycled of weggegooid.

Geretourneerde producten moeten bij ontvangst chemisch worden gereinigd en / of gestreken met chemicaliën, water en energie. Het transport van uw retourproducten vereist extra onnodige CO2-uitstoot.

×