Transparantie

MukaCariza wil puur blijven, om deze reden werken wij samen met mensen die echt inspirerend zijn. Het is juist hun zichtbare en tastbare input die MukaCariza naar het volgende niveau tilt, waardoor MukaCariza een echt aspiratief (de wil om iets te bereiken, ambitie) merk is waar visie, traditie en innovatie samensmelten om nieuwe horizonten te verkennen.

Mukakalisa heeft besloten om alleen haar eigen weg te bewandelen op eigen tempo.


Ontwerpen is vooruit kijken. Om een echte band met onze producten te behouden en de status van een ruimdenkend merk te verzekeren, produceren we kleinschalig, vakkundig en met liefde.

De MukaCariza prints worden digitaal gedrukt door een gespecialiseerde studio, niet ver van onze thuisbasis. Digitaal printen zorgt ervoor dat MukaCariza alleen de benodigde hoeveelheid stof laat bedrukken, waardoor afval tot een minimum wordt beperkt.


Dit zijn daarnaast onze inspanningen om verspilling en overproductie te voorkomen:

We produceren in kleine aantallen.

We slaan seizoenen over.

We werken met een pre-order systeem.

We hergebruiken en verwerken onze restmaterialen tot nieuwe unieke producten.

MukaCariza tassen en accessoires worden vervaardigd in het Spaanse dorp Ubrique. De lokale ambachtslieden hebben een mate van specialisatie en aandacht voor detail die uitzonderlijk is geworden in tijden van massaproductie.

Door onze tassen en accessoires in Ubrique te laten maken, bouwen we mee aan lokale werkgelegenheid, waardoor de vakmensen dit buitengewone vakmanschap kunnen doorgeven aan de volgende generatie.

MukaCariza biedt u verfijning in combinatie met een gevoel van familie en zorg voor de toekomst. Het is wat MukaCariza verleidelijk en aantrekkelijk maakt. De basis voor echte en duurzame luxe.

Geniet / Kwidagadura

×