Onze normen en waarden

We vragen ons constant af hoe MukaCariza kan bijdragen aan een modewereld waarin productie dicht bij huis weer de norm wordt. Hoe kunnen we overproductie voorkomen? Hoe kunnen we de makers waarderen voor hun inzet en talenten? Hoe kunnen we milieuvriendelijker produceren, zonder materiaal en arbeid te verspillen?

We leven in een tijd waarin we lijken te vergeten waar grondstoffen vandaan komen. Als je katoen plukt of een schaap scheert, heb je nog geen T-shirt of trui. Om dit mogelijk te maken zijn veel bewerkingstechnieken en arbeid nodig. Als samenleving moeten we dit weer leren begrijpen en waarderen.

We willen bewijzen dat iedereen, van productie tot klant, gelukkig kan zijn. Ons doel is om ons verhaal te vertellen en aan te tonen dat MukaCariza unieke producten van hoge kwaliteit produceert, terwijl uw ervaring en onze klantenservice elke keer fenomenaal zijn. Het belangrijkste voor is het bewijzen dat je dit allemaal kunt doen zonder dat iemand in de keten zijn aandeel niet krijgt. Wij geloven dat het niet ten koste hoeft te gaan van wie dan ook, zoals fast fashion ons doet geloven. Sluit je aan bij de MukaCariza-familie, waarin iedereen wint!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

×